Broodjes bezorgen Hilversum

 
U zoekt bedrijven voor broodjes bezorgen in Hilversum? Bij Houtop bent u aan het juiste adres; wij zijn hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Omdat wij begrijpen dat het beleggen van brood wellicht niet uw kernactiviteit is of wanneer u capaciteit te kort komt, biedt ons belegd brood een uitkomst. Met ruim 50 jaar ervaring en erg diverse klanten kunnen wij u altijd helpen aan het geschikte lunchpakket.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Broodjes bezorgen Hilversum – Lunchpakketten van Houtop

Broodjes bezorgen in Hilversum? Wij helpen u graag verder. Houtop heeft drie verschillende lunchpakketten: basis, comfort en deluxe. De ‘Amsterdam lunchbox’ is een voorbeeld van een zelf samengesteld lunchpakket. Wanneer u dat wilt, is dit altijd mogelijk. Onze doelgroep is erg breed: denk aan cateraars, grote bedrijven, evenementenorganisaties, hotels, campings, maar ook aan (studenten/sport)verenigingen en scholen. Al met al: u vindt altijd hét juiste lunchpakket, passend binnen uw budget.

Wat kan Houtop voor u betekenen voor broodjes bezorgen in Hilversum?

Houtop produceert 7 dagen per week lunchpakketten en deze worden dagelijks geleverd in en rondom Utrecht. Wanneer er voor 14:00 uur een lunchpakket wordt besteld, kan deze bestelling de volgende dag al worden uitgeleverd. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten en >50 stuks. Bij grotere aantallen, boven de 100 stuks, graag de bestelling en aflevering overleggen.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Broodjes bezorgen in Hilversum
  • Landelijke distributie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Concepten afgestemd op specifieke doelgroep
  • Keuze uit drie verschillende lunchpakketten, of stel een eigen pakket op maat samen
  • HACCP gecertificeerd
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week

Ja, ik heb interesse in broodjes bezorgen Hilversum door Houtop!

Broodjes bezorgen Hilversum door Houtop? Bij het kiezen of samenstellen van een lunchpakket helpen en adviseren wij u graag. Wacht niet langer en geef uw wensen voor bestelling aan ons door! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket kunt u ons contactformulier invullen. Wanneer u liever zelf contact met ons wilt opnemen, kunt u bellen naar: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunch bestellen Rotterdam, Lunch bezorgen Amsterdam, Lunch bestellen Utrecht en Lunch bezorgen Rotterdam
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.