Heerlijke en complete lunch laten bezorgen

Bent u op zoek naar een bedrijf om lunch te laten bezorgen op kantoor of bij uw thuis? Houtop is hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Houtop bedient verschillende soorten klanten in de markt. Waardoor wij met onze 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood en sandwiches met verse producten.

Wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw kernactiviteit is, kan onze belegde broodjes een uitkomst bieden.

Lunchpakketten door Houtop laten bezorgen

Een lekkere lunch laten bezorgen van >50 pakketten? Geen enkel probleem. Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Tevens kunt u een lunchpakket zelf op maat samenstellen bij ons. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’.

Onze doelgroep is erg breed; hierdoor hebben wij erg veel ervaring. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot attractieparken, cateraars, grote bedrijven, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Kortom: altijd zit er hét juiste lunchpakket tussen, dat past binnen uw budget.

Offerte aanvragen Bekijk lunchpakketten

Lunch bestellen voor op kantoor of voor thuis

Een keer in de week een gezonde lunch bestellen voor uw hardwerkende collega’s op kantoor kan dus bij ons. Wij zorgen ervoor dat de broodjes dagelijks vers belegd worden en bezorgen de lunch op kantoor. Ook een verzorgde lunch aan huis behoort tot onze diensten.

Online lunchpakketten bestellen gaat heel eenvoudig: vraag een offerte aan en geef uw wensen door. Nadat we u offerte-aanvraag ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Broodjes bezorgen in Amsterdam, Eindhoven en Delft

Wij leveren overal in het land, maar we zijn voornamelijk werkzaam in Amsterdam, Lunchpakketten Delft en Eindhoven
. Dus als u graag broodjes wilt bezorgen in een van deze twee steden zijn wij u graag van dienst. Wij zullen voor u de lunch bezorgen in Amsterdam wanneer u maar wilt.

Uitgebreid aanbod aan lunches om thuis te laten bezorgen

Bij Houtop hebben we voor ieder wat wils. Dat maakt ons de ideale partij om thuis of op kantoor lunches te bezorgen. In ons assortiment vindt u namelijk onder meer banqueting assortiment, broodjes, sandwiches, wraps, maar ook complete lunchpakketten en zelfs een vergaderassortiment. Wij gebruiken ambachtelijk gebakken brood voor onze heerlijke broodjes en bieden ook healthy dips en juices aan.

Ons uitgebreide aanbod maakt onze lunches lekker variabel en zeer compleet. Wij krijgen dan ook nooit te horen dat onze samengestelde lunches ergens aan ontbreken!

Voor wie zijn onze lunches geschikt?

De lunches die u door Houtop kunt laten bezorgen worden vaak besteld door bedrijven voor tijdens een vergadering, meeting of ander evenement. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor de gezelligheid uw medewerkers of gasten op een lekkere lunch te tracteren. Wij leveren dan ook vaak onze lunches aan de travel branche, aan hotels en congrescentra, maar ook aan diverse instanties, zoals binnen het onderwijs. Daarnaast bezorgen wij lunches aan de convenience en retail branche.

Het gaat hier dus om grotere afnames. Wij leveren geen lunch pakketten per stuk.

Lunches op maat voor u samengesteld

Indien gewenst is het mogelijk om lunches op maat bij ons te bestellen. Wij overleggen dan met u waar een lunch voor ieder persoon aan dient te voldoen, zodat uw meeting of evenement nog completer is dan eerst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom steeds meer mensen en bedrijven hun lunch laten bezorgen door Houtop

Wij produceren 7 dagen per week lunchpakketten en leveren deze dagelijks uit. Indien u voor 14.00 uur op dag A uw bestelling plaatst, kunnen wij op dag B uitleveren. Mits het de bovengenoemde standaard lunchpakketten betreft. Bij grotere aantallen boven de 100 stuks graag bestelling en aflevering in overleg.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

 • Lunch laten bezorgen in heel Nederland
 • Lunch catering en Lunchservice
 • Commitment voor duurzaamheid
 • Moderne productie-unit in Amsterdam
 • Landelijke distributie
 • Low cost producent met aandacht voor innovatie
 • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
 • Concepten afgestemd op doelgroep
 • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
 • HACCP gecertificeerd
 • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week

Bestel nu onze lunches en laat deze door ons bezorgen!

Houtop helpt en adviseert u graag bij het kiezen of samenstellen van de lunchpakketten. Wij bieden u een divers aanbod. Voor een lunch laten bezorgen zijn we u dan ook graag van dienst.

Interesse? Wacht dan niet langer en geef uw wensen voor bestelling aan ons door! Wij nemen dan snel contact met u op om deze door te nemen en verder te concretiseren.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Door onze jarenlange ervaring verzekeren wij u dat u te allen tijde het juiste lunchpakket bij ons vindt.

Liever zelf bellen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020-4470909.

Offerte aanvragen Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.