Broodjes bestellen in Amsterdam

Zoekt u een partij waarbij u gemakkelijk broodjes bestellen in Amsterdam kunt? Een organisatie die het beleggen van brood van u overneemt, eenmalig of voor een langere tijd? Maak dan kennis met Houtop! Al meer dan 50 jaar ervaring en expertise in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en meer.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Over Houtop.nl

Houtop maakt al meer dan 50 jaar de lekkerste lunches voor een diverse groep aan opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn anders in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn en in grootte. Eén van onze speerpunten is een gegarandeerde bestelling: wanneer u voor 14:00 uur bestelt, is uw lunch de volgende dag gemaakt. Gegarandeerd! Bij groepen van 100 man of groter is overleggen noodzakelijk.

Verschillende lunchpakketten

Houtop biedt u verschillende lunchpakketten aan die standaard in ons assortiment aanwezig zijn. Deze lunchpakketten variëren in inhoud en prijs, maar zorgen er wel voor dat u uw gasten genoeg te eten en drinken biedt. Ook bieden wij een vierde mogelijkheid, de ‘Amsterdam lunchbox’. Deze box stelt u zelf samen en wordt gebracht in een box met typisch Amsterdamse gevels als print. Erg leuk en bijzonder wanneer u internationale gasten ontvangt.

Direct een offerte aanvragen

Wij weten dat iedere aanvraag anders is, dat begint al bij het aantal personen dat u opgeeft. Om die reden vraagt u bij ons gemakkelijk een offerte aan, zodat wij weten wat uw wensen zijn en u weet welke prijs wij daarvoor hanteren. Gebruik de groene knop ‘Offerte aanvragen’ om deze te ontvangen. Wilt u eerst onze lunchpakketten bekijken en uw mogelijkheden afwegen? Gebruik dan de daarvoor bedoelde knop. Zo kunt u gemakkelijk broodjes bestellen in Amsterdam.

Anderen bekeken ook: Lunchpakketten bestellen en Broodjes bestellen Rotterdam

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.