Broodjes bestellen Enschede

Wilt u broodjes bestellen in Enschede en zoekt u iemand die u daarbij kan helpen? Kies voor Houtop en maak gebruik van onze kennis! Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in het beleggen van broodjes. Het beleggen van broodjes kunnen wij eenmalig voor u doen, maar het is ook mogelijk om dit door ons te laten verzorgen voor een langere tijd. Zo maken we sandwiches, hebben we dagvers brood en veel meer.

Over Houtop

Houtop heeft jarenlang ervaring in het maken van de lekkerste lunches. We hebben verschillende klanten, waardoor we veel kennis hebben op diverse gebieden. Onze klanten variëren namelijk in het vakgebied en in grootte. Bestelt u voor 14:00 uur? Dan is uw lunch de volgende dag gemaakt. Daar kunt u altijd op rekenen! Bij groepen die groter zijn dan 100 man is overleggen noodzakelijk en zullen we een afspraak met u maken.

Houtop is u graag van dienst!

We hebben verschillende lunchpakketten in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. De lunchpakketten variëren in prijs en inhoud. Zo kunt u kiezen uit een basis, comfort of deluxe lunchpakket. Daarnaast hebben we ook een vierde mogelijkheid, namelijk de ‘Amsterdam lunchbox’. Deze box kunt u zelf samenstellen en wordt gebracht in een box met de typische Amsterdamse gevels als print. Erg leuk en extra bijzonder wanneer u bijvoorbeeld internationale gasten ontvangt.

Bij Houtop kunt u rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Commitment voor duurzaamheid;
  • Ruim 50 jaar ervaring;
  • Voor iedere doelgroep het juiste lunchpakket;
  • Keuze uit drie verschillende lunchpakketten;
  • Landelijke distributie;
  • Zeven dagen per week productie en levering;
  • Een moderne productie-unit in Amsterdam;
  • Eigen lunchpakket samenstellen;
  • HACCP gecertificeerd.

Vraag direct een offerte aan!

We begrijpen maar al te goed dat iedere situatie weer anders is. Denk bijvoorbeeld aan het aantal personen of het soort broodjes. Vraag daarom een offerte aan bij Houtop, zodat wij een prijsopgave op maat kunnen geven. Broodjes bestellen in Enschede is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Voor vragen is het altijd mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook zelf contact met ons opnemen door te bellen 020 – 4470909.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.