Broodjes bezorgen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf om broodjes te laten bezorgen in Amsterdam en omgeving? Houtop helpt u graag verder. Wij zijn het betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. De afgelopen jaren hebben wij al zeer uiteenlopende klanten bediend. Hierdoor zijn wij met onze 50 jaar aan ervaring gespecialiseerd geworden in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en meer.

Wanneer u capaciteit te kort komt, of wanneer het beleggen van brood niet uw primaire activiteit is, biedt ons belegde broodje dé oplossing. U kunt bij ons diverse lunchpakketten bestellen voor bijvoorbeeld de catering van lunches tijdens evenementen, congressen of andere gelegenheden waarvoor u op zoek bent naar lunch.

Broodjes bezorgen in Amsterdam | Lunchpakketten van Houtop

  • Broodjes bezorgen in Amsterdam en omgeving;
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood;
  • Landelijke distributie;
  • Commitment voor duurzaamheid;
  • Op doelgroep afgestemde producten;
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie;
  • Moderne productie-unit in Amsterdam;
  • HACCP gecertificeerd;
  • Productie 7 dagen per week, levering 7 dagen per week;
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of eigen pakket op maat samenstellen.

Wilt u broodjes laten bezorgen in Amsterdam door Houtop? Neem dan direct contact met ons op. U vraagt zeer eenvoudig een offerte aan via onze website. Tevens kunt u vooraf de diverse lunchpakketten vast bekijken.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Keuze uit diverse lunchpakketten

Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende lunchpakketten. Wij bieden u drie gewone lunchpakketten, basis, comfort en luxe. U kunt echter ook kiezen voor een duurzaam lunchpakket. Deze komt in een Rosti Mepal lunchbox. Zijn er mensen met speciale wensen voor hun lunch? Dan kunt u ook altijd een vegetarische, veganistische, glutenvrije of lactosevrije lunch kiezen. U kunt ook zelf een lunchpakket samenstellen. Vanaf 50 lunchpakketten is de bezorging gratis.

Onze doelgroep is zeer divers. Wij bedienen scholen, (studenten/sport)verenigingen, cateraars, attractieparken, grote bedrijven, evenementenorganisaties en nog veel meer verschillende soorten klanten. U bent dus absoluut bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een verzorgde lunch binnen uw budget.

Vers belegde broodjes in Amsterdam

De lunchpakketten worden door ons allemaal vers belegd en bereid, zeven dagen per week. Ons bedrijf is FSSC2200 gecertificeerd en denkt graag met u mee. Tevens kunnen wij uw bestelling zeer snel afleveren. Als u voor 13:30 uur een bestelling plaatst, kunnen wij deze de volgende dag al bij u op locatie leveren. Wij hebben een distributienetwerk dat heel Nederland dekt. Wij kunnen uiteraard in de binnenstad van Amsterdam leveren, maar als u daar buiten bestelt is het geen enkel probleem voor ons. De distributie gaat via onze eigen vrachtwagens en extern transport.

Innovatieve lunchpakketten

Wij zijn de afgelopen jaren druk geweest met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Dit komt onder andere terug in de receptuur, waar wij altijd op zoek zijn naar onderscheidende smaken en originele combinaties. Ook onze verpakkingen blijven we innoveren en verbeteren. Zo is het ons doel om zo min mogelijk afval te produceren en de lunchpakketten er zeer aantrekkelijk uit te laten zien. Een voorbeeld van een innovatie is zijn onze bio-degradable trays.

Laat broodjes bezorgen in Amsterdam door Houtop

Wilt u broodjes laten bezorgen in Amsterdam? Vraag dan direct een offerte bij ons aan om te bestellen. Wij hebben een groot assortiment, dus u vindt altijd een lunchpakket dat binnen uw budget past. Indien u nog vragen hebt omtrent de lunchpakketten of het samenstellen daarvan, neemt u gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of bellen naar 020 – 447 0909.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.