Broodjes bezorgen Eindhoven

 
Bedrijven gezocht die broodjes bezorgen in Eindhoven? Wij zijn hét verlengstuk van uw keuken, die flexibel en betrouwbaar is. Houtop bedient verschillende soorten klanten, waardoor wij met onze 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. Wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw primaire activiteit is; is ons belegd brood een uitkomst voor u!

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Broodjes bezorgen Eindhoven – Lunchpakketten van Houtop

Broodjes bezorgen in Eindhoven (>50 stuks)? Dat kan! Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Tevens kan een lunchpakket op maat worden samengesteld. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’. Broodjes bezorgen in Eindhoven en omgeving is dus geen probleem! Onze doelgroep is erg breed: van (sport/studenten)verenigingen en scholen tot cateraars, evenementenorganisaties, campings, hotels en congrescentra. Al met al: bij ons vindt u hét juiste lunchpakket – dat past binnen uw budget.

Voordelen broodjes bezorgen in Eindhoven en omgeving door Houtop

Zeven dagen per week worden de lunchpakketten geproduceerd en zo leveren wij dagelijks uit in en rondom Eindhoven. Als u voor 14:00 uur een bestelling heeft geplaatst, kan Houtop het de volgende dag al leveren. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten. Als het gaat om grotere aantallen (boven de 100 stuks), dan wordt de bestelling en levering overlegd.

U weet dat u bij Houtop aan het juiste adres bent voor:

  • Broodjes bezorgen in Eindhoven
  • HACCP gecertificeerd
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Concepten afgestemd op doelgroep
  • Landelijke distributie
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood

Ja, ik heb interesse in broodjes bezorgen Eindhoven door Houtop!

Wij adviseren en helpen u graag bij het samenstellen of het kiezen van de lunchpakketten. Voor broodjes bezorgen Eindhoven geven wij u graag het benodigde advies. Heeft u interesse? Geef dan uw wensen voor bestelling door aan ons! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vragen over een lunchpakket, de bestellingsprocedure of iets anders? Dan kunt u te allen tijde het contactformulier invullen. Wij verzekeren u, door onze jarenlange ervaring, dat u altijd het juiste lunchpakket bij ons vindt. Wanneer u liever zelf wilt bellen, kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Den-Haag, Bedrijfs High Tea bestellen, Broodjes bestellen Utrecht en Lunch Utrecht
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten