Broodjes bezorgen Eindhoven

Bedrijven gezocht die broodjes bezorgen in Eindhoven? Bij Houtop Professional Food kunt u gemakkelijk online (grote aantallen) broodjes en andere lunchproducten of catering bestellen. Wij zijn hét verlengstuk van uw keuken en kunnen daar waar nodig bijspringen of in de lekkerste lunch met belegde broodjes voorzien. Of u nu 50 broodjes laat bezorgen in Eindhoven of 300 wraps wil bestellen, wij verzorgen al 50 jaar catering of keukenondersteuning voor bedrijven.

Direct een bestellijst opmaken? Bekijk hier ons menu met de lekkerste wraps, belegde broodjes en andere producten voor lunch, diner en tussendoor. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct beginnen met het bestellen van de broodjes in Eindhoven. Neem contact met ons op als u vragen heeft, bijvoorbeeld over ons menu, of meer informatie wilt ontvangen over de bereiding.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Broodjes bezorgen in Eindhoven voor bedrijven

Onze doelgroep is erg breed: van (sport/studenten)verenigingen en scholen tot cateraars, evenementenorganisaties, campings, hotels en congrescentra. Al met al: bij ons vindt u hét juiste lunchpakket dat past binnen uw budget.

Houtop bedient dus al jarenlang verschillende soorten klanten, waardoor wij met onze 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood, sandwiches, wraps en dergelijke. Wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw primaire activiteit is, is ons belegd brood bestellen een uitkomst voor u!

Wilt u dit op een vaste basis doen, dan kunt u bij ons een eigen bestellijst aanmaken. Deze bestellijst kunt u uiteraard altijd tussentijds wijzigen. Los catering bestellen is in overleg ook altijd mogelijk.

Wanneer wordt er bezorgd?

Zeven dagen per week worden de lunchboxen geproduceerd en zo leveren wij dagelijks uit in en rondom Eindhoven. Als u voor 14:00 uur een online bestelling heeft geplaatst, kan Houtop het de volgende dag al leveren. Mits het gaat om de standaard lunchboxen. Als het gaat om grotere aantallen (boven de 100 stuks), dan wordt de bestelling en levering overlegd.

Wilt u dat wij 100+ stuks broodjes bezorgen in Eindhoven? Dan kunt u online uw aanvraag indienen of (als het op korte termijn is) even telefonisch contact opnemen.

Menu: onze lunchproducten

Broodjes bezorgen in Eindhoven vanaf 50 stuks? Dat kan! Ons menu bestaat uit drie standaard lunchpakketten met de lekkerste verse lunchproducten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Deze pakketten bevatten onder andere luxe belegde broodjes, wraps, vers fruit, drinken en een lekkere snack (bv. muffin en yoghurt). Een luxe lunchpakket is nét even wat luxer dan de basis lunchpakketten. Met name de broodjes zijn royaler belegd, bijvoorbeeld met zalm en kip cajun. Daarnaast bieden we online een duurzaam lunchpakket aan in een Rosti Mepal Lunchbox. Tevens kan een lunchpakket op maat worden samengesteld. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’.

Broodjes catering in Eindhoven en omgeving is dus geen probleem, maar wij kunnen ook een lunch verzorgen in Amsterdam.

Waarom bij Houtop luxe lunch bestellen?

U weet dat u bij Houtop aan het juiste adres bent voor:

 • Broodjes bezorgen in Eindhoven;
 • HACCP gecertificeerd;
 • Commitment voor duurzaamheid;
 • Low cost producent met aandacht voor innovatie;
 • Moderne productie-unit in Amsterdam;
 • Concepten afgestemd op doelgroep;
 • Lunches gemaakt van dagverse producten;
 • Landelijke distributie;
 • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen;
 • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week;
 • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood.

Vraag gerust een offerte aan voor een lunch laten bezorgen op maat.

Bestel gezonde, luxe & lekkere broodjes in Eindhoven!

Dat zijn onze belegde, luxe broodjes: gezond, luxe en lekker. We hebben een standaard assortiment belegd brood dat varieert van eenvoudige broodjes ham en kaas tot luxe tramezzine met prosciutto en rucola. Wij bieden bedrijven de keuze uit luxe en belegde broodjes, warme en koude wraps en volledige catering. Los verpakte lunchboxen behoren ook absoluut tot de mogelijkheden. Hierbij zijn alle producten per persoon los verpakt in een aparte lunchtas of -box. Zeer overzichtelijk en hygiënisch, dus corona proof.

Wij bereiden alles voor

Het assembleren van lunchboxen, dinerboxen, crew- of trolleylades kunnen wij u allemaal uit handen nemen. Wij zijn dan ook voor veel organisaties een betrouwbare partner die dit deel van uw keuken overneemt.

In overleg stemmen we af wat er in een box of lunchtas moet, waarna wij dit dagelijks voor u kunnen verzorgen. Denk voor een lunchbox bijvoorbeeld aan een broodvariatie, juice, dipper, snack, fruit: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen vervolgens dat u er altijd op kunt rekenen dat de juiste aantallen op tijd bij u geleverd worden, volgens afspraak.

Broodjes laten bezorgen in Eindhoven?

Wilt u zelf uw lunchboxen laten samenstellen? Voor broodjes bezorgen in Eindhoven, Amsterdam of elders geven wij u graag het benodigde advies. Heeft u interesse? Geef dan uw wensen voor uw bestelling door aan ons of maak een bestellijst aan. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen over de bestelling.

Vragen over een lunchpakket, de bestelprocedure of iets anders? Dan kunt u te allen tijde het contactformulier invullen. Wij verzekeren u, door onze jarenlange ervaring, dat u altijd het juiste lunchpakket bij ons vindt. Wanneer u liever zelf wilt bellen, kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Den-Haag, Broodjes bestellen Utrecht en Lunch Utrecht.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.