Lunch bestellen Amsterdam

U wilt een lunch bestellen in Amsterdam of omgeving? Houtop is hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Wij bedienen verschillende soorten klanten in de markt en met onze 50 jaar ervaring zijn wij dan ook gespecialiseerd in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en meer. Komt u capaciteit te kort? Of is het beleggen van brood niet uw kernactiviteit? Dan kan ons belegd brood dé oplossing zijn voor u!

Bekijk direct de lunchpakketten op onze website en vraag gelijk een offerte aan. Plaatst u vandaag voor 13:30 nog een bestelling? Dan kunt u morgen al van de broodjes genieten. Bij vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunch bestellen Amsterdam – Lunchpakketten van Houtop

Een lunch bestellen in Amsterdam van >50 pakketten? Geen probleem. Wij hebben drie verschillende lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Daarnaast kunt u een lunchpakket zelf op maat samenstellen bij Houtop. De ‘Amsterdam lunchbox’ is hier een voorbeeld van. De doelgroep van Houtop is erg divers; hierdoor hebben wij veel ervaring. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot attractieparken, cateraars, grote bedrijven, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Kortom: te allen tijde zit er hét juiste lunchpakket tussen, dat past binnen uw budget.

Wat kan Houtop voor u betekenen voor uw lunch bestellen in en rondom Amsterdam?

Zeven dagen per week produceren en leveren wij onze lunchpakketten. Deze levering is in en rondom Amsterdam. Wanneer u voor 14:00 uur bestelt, heeft u de bestelling morgen al binnen. Als u een grotere bestelling wilt plaatsen (meer dan 100 stuks), is overleg over bestelling en aflevering noodzakelijk.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Lunch bestellen in Amsterdam
  • HACCP gecertificeerd
  • Concepten afgestemd op doelgroep
  • Landelijke distributie
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week

Vers belegde lunch bestellen Amsterdam

Wij beleggen alle broodjes geheel vers. Daarom kun je altijd genieten van een heerlijke verse lunch! De broodjes worden zeven dagen per week vers belegd, als u lunch bestelt in Amsterdam krijgt u sowieso een verse lunch, ongeacht de dag waarop u de lunch wilt laten bezorgen. Wij hebben een uitgebreid menu waaruit u kunt kiezen. U  kunt kiezen van een basic lunchpakket tot een luxe pakket. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de catering van de lunch bij uw bedrijfsevenement, vergadering of conferentie.

Uitgebreide lunch snel bij u bezorgd

Ons assortiment aan ontbijt en lunch is eindeloos. Van luxe broodjes tot fruit en daarbij is er natuurlijk ook ruimte voor lekkere snacks. U heeft bij ons altijd de keuze uit bewust en gezond, maar ook uit bijvoorbeeld snacks uit de diepvries. We laten de keuze graag aan u over, want we maken de lunchpakketten graag voor u op maat. Heeft u de keuze gemaakt om uw lunch te bestellen in Amsterdam bij Houtop? Bestel dan voor 13.30 om morgen van uw lunch te kunnen genieten. Doordat wij ons eigen distributienetwerk hebben, kunnen we snel en efficiënt leveren en dit maar liefst 7 dagen per week! 

Bestel lunch in Amsterdam bij Houtop!

Wij helpen en adviseren u graag bij het bestellen of samenstellen van de lunchpakketten. Houtop heeft een divers aanbod; zo kunnen wij u garanderen dat u altijd het juiste lunchpakket vindt, dat pas binnen uw budget! Voor lunch bestellen Amsterdam bent u bij Houtop aan het goede adres.

Bent u geïnteresseerd? Vul dan nu uw wensen voor bestelling in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket of iets anders? Vul dan ons contactformulier in. Wanneer u ons liever zelf bellen, kunt u bellen naar: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Utrecht, Lunch Utrecht, Lunch bezorgen Utrecht en Broodjes bezorgen Hilversum

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.