Lunch bestellen in Amsterdam

Wilt u lunch bestellen in Amsterdam of omgeving? Houtop is hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Wij bedienen verschillende soorten klanten in de markt en met ruim 50 jaar ervaring zijn wij dan ook gespecialiseerd in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en meer. Komt u capaciteit te kort? Of is het beleggen van brood niet uw kernactiviteit? Dan kan ons belegd brood dé oplossing zijn voor u!

Bekijk direct de lunchpakketten op onze website en vraag een offerte aan. Plaatst u vandaag voor 13:30 uur nog een bestelling? Dan kunt u morgen al van de broodjes genieten. Bij vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Complete lunch bestellen Amsterdam

Een lunch bestellen in Amsterdam van 50 of meer pakketten? Geen probleem. Wij hebben drie verschillende lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Daarnaast kunt u bij Houtop een lunchpakket op maat samenstellen. De ‘Amsterdam lunchbox’ is hier een voorbeeld van. De doelgroep van Houtop is erg divers, waardoor wij veel ervaring hebben opgedaan. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot attractieparken, cateraars, grote bedrijven, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Kortom: te allen tijde zit er het juiste lunchpakket tussen, dat past binnen uw budget.

Wat Houtop voor u kan betekenen

Zeven dagen per week produceren en leveren wij onze lunchpakketten in en rondom Amsterdam. Wanneer u voor 13:30 uur bestelt, heeft u de bestelling morgen al binnen. Als u een grotere bestelling van meer dan 100 stuks wilt plaatsen, is overleg over de bestelling en aflevering noodzakelijk.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Lunch bestellen in Amsterdam
  • HACCP-gecertificeerd
  • Concepten afgestemd op doelgroep
  • Landelijke distributie
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • Zeven dagen per week productie en levering

Geniet van een vers belegde lunch bestellen in Amsterdam

Zeven dagen per week beleggen wij alle broodjes geheel vers, ongeacht de dag waarop u de lunch wilt laten leveren. Daarom kunt u altijd genieten van een heerlijke verse lunch! Wij hebben een uitgebreid menu waaruit u kunt kiezen, van een basic lunchpakket tot een luxe lunchpakket. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de catering van de lunch bij uw bedrijfsevenement, vergadering of conferentie.

Uitgebreide lunch snel bij u geleverd

Ons assortiment aan ontbijt en lunch is eindeloos. Van luxe broodjes tot fruit en daarbij is er natuurlijk ook ruimte voor lekkere snacks. U heeft bij ons altijd de keuze uit bewust en gezond, maar ook uit bijvoorbeeld snacks uit de diepvries. We laten de keuze graag aan u over, want we maken de lunchpakketten graag voor u op maat. Heeft u de keuze gemaakt om uw lunch te bestellen in Amsterdam bij Houtop? Bestel dan voor 13:30 uur om morgen van uw lunch te kunnen genieten. Doordat wij ons eigen distributienetwerk hebben, kunnen we snel en efficiënt leveren!

Bestel lunch in Amsterdam bij Houtop!

Wij helpen en adviseren u graag bij het bestellen of samenstellen van de lunchpakketten. Houtop heeft een divers aanbod: zo kunnen wij u garanderen dat u altijd het juiste lunchpakket vindt, dat past binnen uw budget. Voor lunch bestellen Amsterdam bent u bij Houtop aan het goede adres. In Hilversum of Utrecht vers belegde broodjes voor de lunch bestellen? Ook dat is zeker mogelijk.

Bent u geïnteresseerd? Vul dan nu uw wensen voor de bestelling in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket of iets anders? Vul dan ons contactformulier in. Wanneer u ons liever zelf wilt bellen, kunt u bellen naar 020 – 4470909.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.