Lunch bestellen Utrecht

 
Wilt u een lunch bestellen in Utrecht en omgeving? Bij Houtop bent u aan het juiste adres. Wij zijn hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Onze klanten zijn erg gevarieerd, waardoor wij met 50 jaar ervaring specialist zijn in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en dergelijke. Komt u capaciteit te kort? Of is het beleggen van brood niet uw kernactiviteit? Wij bieden u een oplossing met ons belegd brood.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunch bestellen Utrecht – Lunchpakketten van Houtop

Een lunch bestellen in Utrecht van >50 lunchpakketten? Geen probleem. Wij hebben drie soorten lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Ook kunt u er voor kiezen om zelf een lunchpakket samen te stellen. De ‘Amsterdam lunchbox’ is hier een voorbeeld van. De doelgroep van ons is erg breed: van scholen en (studenten/sport)verenigingen tot attractieparken, cateraars, grote bedrijven, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Al met al: altijd zit er hét geschikte lunchpakket tussen, passend binnen uw budget.

Voordelen van een lunch bestellen Utrecht bij Houtop

Houtop produceert maar liefst 7 dagen per week en levert dagelijks lunchpakketten uit in en rondom Utrecht. Wanneer u voor 14:00 uur op dag A een bestelling plaats, leveren wij op dag B uit. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten. Bij grotere aantallen boven de 100 graag overleg over aflevering en bestelling.

U bent bij Houtop aan het juiste adres voor:

  • Lunch bestellen in Utrecht
  • Landelijke distributie
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • HACCP gecertificeerd
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • Op doelgroep afgestemde concepten
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood

Ja, ik wil een lunch bestellen Utrecht bij Houtop!

Heeft u een vraag? Dan helpen en adviseren wij u graag. Of het nou gaat over het kiezen van een lunchpakket of het samenstellen; wij staan voor u klaar. Een lunch bestellen in Utrecht doet u bij Houtop. Want bij ons vindt u altijd het juiste lunchpakket in ons assortiment. Bent u geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en vul wensen voor bestelling in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul het contactformulier in, wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld een lunchpakket. Liever zelf contact met ons opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunch bezorgen Rotterdam, Broodjes bezorgen Utrecht, Broodjes bestellen Leiden en Broodjes bezorgen Rotterdam

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.