Lunch bezorgen Amsterdam

U bent op zoek naar bedrijven die lunch bezorgen in Amsterdam? Wij zijn hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken! Houtop bedient verschillende soorten klanten in de markt, waardoor wij met onze 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. Wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw kernactiviteit is, kan ons belegd brood een uitkomst bieden.

Lunch pakketten van Houtop laten bezorgen in Amsterdam

Een lunch bezorgen in Amsterdam van >50 pakketten? Geen probleem. Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Deze pakketten bevatten luxe belegde broodjes of wraps, vers fruit, wat drinken en een lekkere snack.

Tevens kunt u een lunchpakket zelf op maat samenstellen bij ons. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’. Onze doelgroep is erg divers; hierdoor hebben wij erg veel ervaring. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot attractieparken, cateraars, grote bedrijven, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Kortom: altijd zit er hét juiste lunchpakket tussen, dat past binnen uw budget.

Waarom Houtop uw lunch laten bezorgen in Amsterdam?

Wij produceren 7 dagen per week lunchpakketten en leveren deze dagelijks uit in en rondom Amsterdam. Indien u voor 14.00 uur op dag A uw bestelling plaatst, kunnen wij op dag B uitleveren mits het de bovengenoemde standaard lunchpakketten betreft. Bij grotere aantallen boven de 100 stuks graag bestelling en aflevering in overleg. Onze service is ideaal voor zakelijke partijen die online een lunch willen bestellen en laten leveren.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

 • Lunch bezorgen in Amsterdam
 • Landelijke distributie
 • Commitment voor duurzaamheid
 • Low cost producent met aandacht voor innovatie
 • Moderne productie-unit in Amsterdam
 • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
 • Concepten afgestemd op doelgroep
 • Lunches gemaakt van dagverse producten
 • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
 • HACCP gecertificeerd
 • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week

De lekkerste luxe belegde broodjes bestellen

Wilt u voor uw lunch luxe belegde broodjes bestellen en laten leveren op uw kantoor in Amsterdam? Ook dat kan bij Houtop. Wij leveren namelijk ook broodjes, sandwiches en wraps. Op welke dag u deze ook besteld, ieder broodje is dagvers en wordt de dag van de levering belegd. Daardoor lijkt het net alsof de luxe broodjes op locatie zelf belegd zijn. De broodjes kunnen onder meer belegd zijn met kip, zalm, kaas of ham. Bekijk gerust ons ruime menu op onze website en bestel de lekkerste broodjes!

De meest innovatieve lunch in Amsterdam

Het is ons doel om te blijven innoveren. Daarom zijn wij hier elke dag mee bezig. We bedenken altijd nieuwe ideeën voor onze lunchpakketten waarbij we onderscheidende smaken gebruiken en originele combinaties maken. Ook verder innoveren we, door bijvoorbeeld het gebruik van bio-degradable trays te gebruiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat er minder afval geproduceerd wordt maar dat de lunchpakketten en het eten er wel aantrekkelijk uit blijven zien.

Lunches laten bezorgen op kantoor in Amsterdam

Houtop helpt en adviseert u graag bij het kiezen of samenstellen van de lunchpakketten. Wij bieden u een divers aanbod. Voor de levering van een lunch in Amsterdam zijn we u dan ook graag van dienst. Interesse? Wacht dan niet langer en geef uw wensen voor bestelling aan ons door! Wij nemen dan snel contact met u op om deze door te nemen en verder te concretiseren.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Door onze jarenlange ervaring verzekeren wij u dat u te allen tijde het juiste lunchpakket bij ons vindt. Liever zelf bellen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunch bestellen Utrecht, Lunch bezorgen Rotterdam, Broodjes bezorgen Utrecht en Broodjes bestellen Leiden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.