Lunch laten verzorgen

Lunch laten verzorgen

Bent u op zoek naar bedrijven om lunch te laten verzorgen? Wij zijn hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken! Houtop bedient verschillende soorten klanten in de markt, waardoor wij met onze 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers sandwiches, brood en dergelijke. Wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw kernactiviteit is, kan ons belegd brood een uitkomst bieden.
Offerte aanvragenBekijk lunchpakketten

Lunch laten verzorgen – Lunchpakketten van Houtop

Een lunch laten verzorgen van >50 pakketten? Geen probleem. Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Tevens kunt u een lunchpakket zelf op maat samenstellen bij ons. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’. Onze doelgroep is erg breed; hierdoor hebben wij erg veel ervaring. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot cateraars, attractieparken, grote bedrijven, congrescentra, evenementenorganisaties, campings en hotels. Kortom: altijd zit er hét juiste lunchpakket tussen, dat past binnen uw budget.

Wat kan Houtop voor u betekenen voor uw lunch laten verzorgen?

Wij produceren 7 dagen per week lunchpakketten en leveren deze dagelijks uit. Indien u voor 14.00 uur op dag A uw bestelling plaatst, kunnen wij op dag B uitleveren mits het de bovengenoemde standaard lunchpakketten betreft. Bij grotere aantallen boven de 100 stuks graag bestelling en aflevering in overleg.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Lunch laten verzorgen in heel Nederland
  • Concepten afgestemd op doelgroep
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Landelijke distributie
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • HACCP gecertificeerd
  • Productie en levering 7 dagen per week

Ja, ik heb interesse in lunch laten verzorgen door Houtop!

Houtop helpt en adviseert u graag bij het kiezen of samenstellen van de lunchpakketten. Wij bieden u een divers aanbod. Voor een lunch laten verzorgen zijn we u dan ook graag van dienst. Interesse? Wacht dan niet langer en geef uw wensen voor bestelling aan ons door! Wij nemen dan snel contact met u op om deze door te nemen en verder te concretiseren.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Door onze jarenlange ervaring verzekeren wij u dat u te allen tijde het juiste lunchpakket bij ons vindt. Liever zelf bellen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunchservice, Lunchpakketten Delft, Broodjes bezorgen Eindhoven en Broodjes bestellen Den-Haag

Offerte aanvragenBekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.