Lunchpakket bestellen

 
U wilt een lunchpakket bestellen? Dan bent u bij Houtop aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende klanten en met onze 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. Dus wanneer u capaciteit te kort komt of wanneer het beleggen van brood niet uw kernactiviteit is, kan het belegd brood van Houtop een uitkomst bieden.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunchpakket bestellen – Lunchpakketten van Houtop

Een lunchpakket bestellen bij Houtop is erg gemakkelijk. U heeft keuze uit drie lunchpakketten: basis, comfort en deluxe. Elk lunchpakket heeft een andere prijsklasse, zodat er altijd wel een lunchpakket bij zit dat past binnen uw budget. De doelgroep van Houtop is erg divers en daardoor hebben wij veel ervaring gekregen in de loop van de jaren. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot campings, cateraars, hotels, congrescentra, evenementenorganisaties, grote bedrijven en attractieparken. Kortom: bij Houtop vindt u gegarandeerd het juiste lunchpakket.

Voordelen van een lunchpakket bestellen bij Houtop

Een lunchpakket bestellen doet u bij Houtop. Wij produceren 7 dagen per week en leveren dagelijks uit. Wanneer u voor 14:00 uur besteld, heeft u de bestelling de volgende dag al binnen. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten. Bij grotere aantallen, boven de 100, is overleg nodig over levering en bestelling.

U weet dat u bij Houtop aan het juiste adres bent voor:

  • Lunchpakket bestellen
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Landelijke distributie
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • HACCP gecertificeerd
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of stel een eigen pakket samen
  • Concepten afgestemd op veel doelgroepen

Ja, ik wil een lunchpakket bestellen bij Houtop!

Heeft u hulp of advies nodig bij een lunchpakket bestellen? Wij helpen u graag verder. In het diverse aanbod van Houtop vindt u gegarandeerd het geschikte lunchpakket.

Geef u wensen voor bestelling aan ons door wanneer u geïnteresseerd bent. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een vraag over een bestelling of lunchpakket? Vul dan ons contactformulier in. Er kan ook telefonisch contact met ons worden opgenomen, via: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunch laten bezorgen, Lunch laten verzorgen, Lunchservice en Lunchpakketten Delft
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.