Lunchpakketten bestellen

Wilt u lunchpakketten bestellen? Houtop is gespecialiseerd in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. U kunt voor de catering van verschillende gelegenheden lunchpakketten bij ons bestellen. Wanneer u capaciteit te kort komt of het beleggen van brood niet uw favoriete bezigheid is, zijn wij u graag van dienst.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Verse lunch laten bezorgen | Houtop

  • Distributie door heel Nederland;
  • Low cost productie met aandacht voor innovatie;
  • Commitment met duurzaamheid;
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood;
  • 7 dagen per week productie en levering;
  • HAACP gecertificeerd.

Plaats uw bestelling direct via het bestelformulier. Hebt u vragen of hulp nodig met uw bestelling? Neem dan contact op middels ons contactformulier. Het is ook mogelijk om te bellen naar 020 – 117 709 09.

Verschillende lunchpakketten

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende soorten lunchpakketten die vers belegd worden. U kunt kiezen uit de volgende lunchpakketten: basis, comfort en de luxe.

Ook bieden wij u een duurzaam lunchpakket. Deze broodjes worden geleverd in een Rosti Mepal lunchbox. In elk lunchpakket zit, naast het broodje, ook een stuk fruit.

De lunchpakketten bevinden zich in verschillende prijsklassen. Zo is er altijd een lunchpakket dat past binnen uw budget. Bij de drie standaard lunchpakketten zitten de logistieke kosten bij de prijs inbegrepen indien u voor meer dan 75 personen lunchpakketten bestelt.

Hebt u speciale eisen? Wij bieden u ook lunchpakketten die vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij of veganistisch zijn. U kunt uw wensen voor de bestelling doorgeven bij het aanvragen van een offerte.

Lunchpakketten bestellen bij Houtop

Wij produceren en leveren 7 dagen per week lunchpakketten. Als u voor 14 uur de standaard lunchpakketten besteld hebt, hebt u de bestelling de volgende dag al in huis. Bij aantallen van boven de 100 lunchpakketten overleggen wij met u over de levering en bestelling.

In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring gekregen met het leveren van lunchpakketten. Onze doelgroep is dan ook zeer divers. In het verleden hebben wij geleverd aan (studenten en sport) verenigingen, scholen, campings, cateraars, hotels, congrescentra en nog veel meer verschillende soorten organisaties. Ook voor uw evenement kunnen wij lunchpakketten leveren.

Neem contact op

U kunt direct via ons bestelformulier uw bestelling doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hebt u vooraf nog vragen of advies nodig? Vul dan ons contactformulier in. U kunt ook naar ons bellen op telefoonnummer 020 – 117 709 09.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten