Lunchservice

 
U bent op zoek naar bedrijven voor een lunchservice? Wij zijn hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken! Houtop bedient verschillende soorten klanten in de markt, waardoor wij met onze 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. Wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw kernactiviteit is, kan ons belegd brood een uitkomst bieden.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunchservice – Lunchpakketten van Houtop

Lunchservice van >50 pakketten? Geen probleem. Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Tevens kunt u een lunchpakket zelf op maat samenstellen bij ons. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’. Onze doelgroep is erg breed; hierdoor hebben wij erg veel ervaring. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot attractieparken, cateraars, grote bedrijven, evenementenorganisaties, congrescentra, hotels en campings. Kortom: altijd zit er hét juiste lunchpakket tussen, dat past binnen uw budget.

Wat kan Houtop voor u betekenen voor uw lunchservice?

Wij produceren 7 dagen per week lunchpakketten en leveren deze dagelijks uit. Indien u voor 14.00 uur op dag A uw bestelling plaatst, kunnen wij op dag B uitleveren mits het de bovengenoemde standaard lunchpakketten betreft. Bij grotere aantallen boven de 100 stuks graag bestelling en aflevering in overleg.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Lunchservice door heel Nederland
  • Commitment voor duurzaamheid
  • HACCP gecertificeerd
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Landelijke distributie
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • Concepten afgestemd op doelgroep
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week

Ja, ik heb interesse in lunchservice van Houtop!

Houtop helpt en adviseert u graag bij het kiezen of samenstellen van de lunchpakketten. Wij bieden u een divers aanbod. Voor een lunchservice zijn we u dan ook graag van dienst. Interesse? Wacht dan niet langer en geef uw wensen voor bestelling aan ons door! Wij nemen dan snel contact met u op om deze door te nemen en verder te concretiseren.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Door onze jarenlange ervaring verzekeren wij u dat u te allen tijde het juiste lunchpakket bij ons vindt. Liever zelf bellen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunchpakketten Delft, Broodjes bezorgen Eindhoven, Broodjes bestellen Den-Haag en Lunchpakketten bestellen
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.