Broodjes bezorgen Amsterdam

 
Een bedrijf gezocht voor broodjes bezorgen in Amsterdam en omgeving? Houtop helpt u graag verder. Wij zijn het betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. De klanten van ons zijn erg uiteenlopend, waardoor wij met onze 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en meer. Wanneer u capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw primaire activiteit is, dan biedt ons belegd brood dé oplossing.
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Broodjes bezorgen Amsterdam – Lunchpakketten van Houtop

Broodjes bezorgen in Amsterdam? Houtop doet het. We hebben drie lunchpakketten: basis, comfort -en een deluxe lunchpakket. Liever zelf een lunchpakket samenstellen? Ook dat kan; de ‘Amsterdam lunchbox’ is hier een voorbeeld van. De doelgroep van Houtop is erg divers: van scholen en (studenten/sport)verenigingen tot cateraars, attractieparken, grote bedrijven, evenementenorganisaties, hotels, congrescentra en campings. Kortom: altijd vindt u hét geschikte lunchpakket, passend binnen uw budget.

Voordelen van broodjes bezorgen Amsterdam door Houtop

Wij produceren maar liefst 7 dagen per week en bezorgen daardoor lunch in en rondom Amsterdam. Als u voor 14:00 uur bestelt, heeft u de volgende dag de bestelling in huis. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten. Als u een groter aantal wilt bestellen (boven de 100 stuks), dan is overleg over levering en bestelling nodig.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Broodjes bezorgen in Amsterdam en omgeving
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Landelijke distributie
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Op doelgroep afgestemde concepten
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • HACCP gecertificeerd
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen

Ja, ik wil broodjes bezorgen Amsterdam door Houtop!

Broodjes bezorgen Amsterdam laat u doen door Houtop. In ons grote assortiment vindt u altijd een lunchpakket, passend binnen uw budget.

Heeft u vragen over het kiezen van een lunchpakket of het samenstellen ervan? Wij helpen u graag! Vul uw wensen voor bestelling in, wanneer u geïnteresseerd bent. Er zal dan zo snel mogelijk contact worden opgenomen met u. Of vul het contactformulier in, wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld een lunchpakket of iets anders. Liever zelf contact met ons opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunchpakket bestellen, Lunch laten bezorgen, Lunch laten verzorgen en Lunchservice
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten