Onze klanten

 
Houtop bedient verschillende soorten klanten in de markt. Wij proberen het betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken te zijn. Ons belegd brood kan een uitkomst bieden als u capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet uw kernactiviteit is.

Onze productielocatie is er op ingesteld om dagelijks grote hoeveelheden brood te beleggen voor klanten in heel Nederland, die op dag A bestellen en op dag B de producten vroeg in huis willen hebben. Naast de hiernaast genoemde segmenten leveren wij ook aan cateraars, grote bedrijven, die de catering in eigen beheer hebben en aan andere grote afnemers van vers belegd brood.

Beoordelingen van onze klanten

5/5
“Voor veel partijen van B&D Catering Hospitality & Support maken wij veel gebruik van Houtop. Op het moment dat wij bestelling plaatsen worden wij vrij wel meteen opgebeld om de order te bespreken. Er ontstaan zo geen misverstanden en het persoonlijke contact maakt het fijn om samen de werken met Houtop. De leveringen zijn altijd op tijd en keurig verpakt om de producten vers te houden.”

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.