Onze werkwijze

Houtop heeft een standaardassortiment belegd brood dat varieert van eenvoudige broodjes ham en kaas tot luxe tramezzine met prosciutto en rucola. Wij beleggen 7 dagen per week het verse brood en leveren dat dagelijks uit in heel Nederland. Houtop is een uitermate flexibel bedrijf dat FSSC2200 gecertificeerd is en graag met u meedenkt over innovatieve oplossingen.

Indien u voor 13.30 uur op dag A uw bestelling bij ons plaatst, dan leveren wij op dag B ons belegd brood bij u uit.

Assemblage

assemblage

Wij assembleren lunchboxen, dinerboxen, crew- of trolleylades. Daarmee kunnen wij u heel veel werk uit handen nemen. In overleg met u stellen we samen wat er in een doosje of een verpakking moet komen. Een broodvariatie, juice, dipper, snack: alles is mogelijk. Daarna hoeft u er alleen maar op te vertrouwen dat wij alles op tijd, in de juiste hoeveelheid bij u leveren.

Distributie

distributie

Houtop heeft een landelijk dekkend distributienetwerk. Overal in Nederland kunnen wij leveren, dankzij onze eigen vrachtwagens en extern transport. Of er nu 5.000 sandwiches naar het Academisch Ziekenhuis in Leiden gaan, of 10.000 lunchboxes naar de RAI in Amsterdam, niemand hoeft te wachten op een broodje van Houtop.

Innovatie

innovatie

In de afgelopen jaren heeft Houtop veel innovatieve oplossingen bedacht. Niet alleen in onze recepturen, waarin we altijd op zoek zijn naar onderscheidende smaken en originele combinaties, maar ook op het gebied van verpakkingen blijven wij innoveren. Kan iets handiger? Met minder afval? Aantrekkelijker? Nadenken over nieuwe concepten behoort tot ons dagelijks werk.

Innovatieve producten:

  • Nieuw zakelijk vergaderconcept op bio-degradable trays
  • Ontwikkeling Grab and Go concept met ontbijtboxen en lunchtassen
  • Ambachtelijk broodconcept  in hand-wrapped verpakking
  • Innovatieve smaakcombinaties zoals Bagel met houmous en Subrustiek met ras-el-hanoutspread

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.