Hotels & Congrescentra

houtop

Grote landelijke en internationaal werkende hotels en congrescentra hebben hun banquetingactiviteiten deels of helemaal uitbesteed. Zij hebben behoefte aan een producent die heel flexibel de ene week 1.000x een assortiment belegde mini-broodjes onverpakt kan leveren en de volgende week 20.000 lunchpakketten voor een internationaal artsencongres kan produceren.

Voor hotelgasten die vroeg vertrekken stellen wij op maat een ontbijtpakket samen en voor degenen die met hun gezin gezellig onderweg willen lunchen hebben wij de gezonde broodjes met fruit en orange juice ingepakt.

Wij zijn zo’n producent. Bij ons treft u een korte lijn aan, waardoor we snel met elkaar knopen kunnen doorhakken. Het belang van uw klanten staat bij ons voorop.

Referenties

Rientz Mulder, Executive Chef van RAI Amsterdam: ‘Al sinds eind jaren tachtig werkt RAI Amsterdam samen met de firma Houtop. We zijn erg tevreden, vooral over de positieve samenwerking en flexibiliteit.
Ze kunnen iedere dag een ander broodje leveren als wij dat zouden willen. Omdat wij in de internationale markt opereren, hebben we vaak een specifieke vraag. Daarbij zijn beurs- en eventorganisatoren trendsetters en die willen dat vertaald zien in de catering. Een organisator wil speciaal brood of bijzonder beleg, wij overleggen met Houtop en dat werkt fantastisch.’

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.