Nieuws

Samenwerking met PeelPioneers!

Sinds deze week worden de sinaasappelschillen 🍊opgehaald door PeelPioneers. Nu worden de schillen niet verwerkt tot afval, maar hergebruikt tot functionele ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie‼️ Zij bieden een lokaal alternatief voor vele producten en bedrijven in de keten.

Sinds juli 2021 is Jules ten Heggeler niet meer werkzaam bij Houtop!

Vanwege privé omstandigheden heeft Jules ten Heggeler in overleg met de directie besloten om zijn werkzaamheden bij Houtop Professional Food B.V. te beëindigen.

FSSC Certificaat is voor 3 jaar binnen!

This certificate is applicable for the scope of: Cutting, preparing and packing of sandwiches into foil and flowpack. Squeezing, mixing and cutting of fruit juices/ infused waters. Composing of lunchpacks, salads and vegetable dipping sauces. That’s Houtop! 5709 FSSC Cert

Haagse Cyclus & Sandwich Cyclus. 100% vegetarisch!

Sinds vandaag zijn de Haagse cyclus & Sandwich cyclus vernieuwd! 100% vegetarisch. Vanwege de grote vraag uit de markt hebben we besloten om beide assortimenten te vernieuwen. Zie hier het resultaat Sw-Mini cyclus

YES!! We’re back!!

Na 14 dagen quarantaine zijn we weer volop aan het produceren om onze klanten weer te kunnen bevoorraden. Het is fijn & goed om weer de service te kunnen bieden als vanouds.

Houtop Getroffen door Corona

Vervelend nieuws voor Houtop, maar vergeet ook niet wat voor effect het heeft voor onze klanten.
Broodveiligheid  Houtop

Corona Statement

Wij signaleren vanuit de markt dat de klanten druk bezig zijn om de versoepelingen omtrent corona door te voeren
(1 juni 2020). Vraagstelling stijgt bij Houtop omtrent wat voor maatregelen wij hebben genomen t.o.v. corona virus
(COVID- 19).
Statement Corona

Houtop is “Corona Proof”

Net als u is Houtop hard geraakt door het corona virus. Ondanks dat gaan wij positief door en kijken we naar de oplossingen voor nu, tijdens en na corona.
CoronoProofSolutions

Broodlunches voor LUMC Leiden

In samenwerking met Rotary Sassenheim hebben wij heerlijke broodlunches verzorgd op Koningsdag 2020 voor het zorgpersoneel van het LUMC in Leiden. Samen helpen wij de mensen in de zorg terwijl hun ons helpen iedereen beter te maken. Hoe? broodnodig.org

Trendy Juices

Sinds kort produceren wij ook hele gezonde trendy juices in 2 Literverpakkingen.
lees meer

Bioboxx

De inzet van de bioboxx helpt om organisch afval met minder kosten te ontzorgen. Een eenmalige verpakking, die bijdraagt aan minder desinfectiemiddelen, spoelwatergebruik en transportkosten.

lees meer

Duurzaam lunchpakket

Houtop heeft een duurzaam lunchpakket ontwikkeld in samenwerking met Amsterdam Rai en Rosti Mepal. Het voordeel van dit lunchpakket is de hergebruikswaarde van de verpakking en het feit dat de boterhammen niet ook nog individueel verpakt moeten worden. In overleg met de klant kan een unieke bedrukking geregeld worden.

lees meer

Laatste nieuws

Houtop heeft zich aangesloten bij de Healthy Food innovation circle. Dit is een samenwerkingsverband waarbij telers, producenten en afnemers aangesloten zijn. In samenwerking ook met kennisinstituten als o.a. Universiteit Wageningen en TNO streeft men ernaar om innovatieve gezonde producten op de markt te brengen.

lees meer

Bakkerij Bartels

Houtop werkt met kwaliteitsbrood van Bartels.

lees meer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.