Broodjes bestellen Delft

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met een heerlijke lunch? Wilt u broodjes bestellen in Delft? Kies dan voor iemand met veel ervaring: Houtop! Houtop heeft meer dan 50 jaar ervaring in het beleggen van broodjes en daardoor weten we goed wat u nodig heeft bij uw situatie. Ons assortiment is erg uiteenlopend, waardoor u altijd genoeg keuze heeft. Weet u zelf niet precies wat u wilt of nodig heeft? Wij adviseren u graag!

Over Houtop

We hebben veel verschillende soorten klanten. Elke klant heeft bijvoorbeeld weer een ander vakgebied en bedrijfsgrootte. Dat is voor ons geen probleem! Houtop kan u altijd helpen. Wilt u binnen één dag de lunch ontvangen? Bestel dan de broodjes voor 14:00 uur en het wordt de volgende dag bij u geleverd. Heeft u een groep die groter is dan 100 man? Dan zullen we eerst met u overleggen over de gewenste en mogelijke leverdatum.

Houtop is u van dienst!

In het assortiment van Houtop vindt u drie lunchpakketten, namelijk basis, comfort en deluxe. De lunchpakketten variëren in prijs en inhoud. Daarnaast hebben we, als vierde mogelijkheid, de ‘Amsterdam lunchbox’. Deze lunchbox kunt u geheel zelf samenstellen. Het lunchpakket wordt gebracht in een box met typisch Amsterdamse gevels als print. Erg leuk als u bijvoorbeeld internationale gasten ontvangt.

Bij Houtop kunt u rekenen op deze voordelen:

  • Landelijke distributie;
  • Ruim 50 jaar ervaring;
  • Voor iedere doelgroep het juiste lunchpakket;
  • Zeven dagen per week productie en levering;
  • Een moderne productie-unit in Amsterdam;
  • Keuze uit drie verschillende lunchpakketten;
  • Eigen lunchpakket samenstellen;
  • HACCP gecertificeerd;
  • Commitment voor duurzaamheid.

Vraag een offerte aan!

Bij ons krijgt u altijd een advies op maat. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat ieder bedrijf, iedere klant, vraagt om een andere aanpak en iets anders nodig heeft. Vraag daarom offerte aan bij Houtop, zodat we de juiste prijsopgave kunnen geven. Broodjes bestellen in Delft wordt zo erg gemakkelijk! Heeft u nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf contact met ons op te nemen door te bellen 020 – 4470909.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.