Broodjes bestellen Zoetermeer

Wilt u broodjes bestellen in Zoetermeer en bent u op zoek naar iemand die u daarbij kan helpen? Bij Houtop bent u aan het juiste adres! Wij kunnen eenmalig broodjes bij u bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit voor een langere termijn door ons te laten verzorgen. Wij helpen u graag! We hebben een groot en divers assortiment, dus u vindt altijd wel het juiste. Houtop heeft ruim 50 jaar ervaring in het beleggen van broodjes. Wij weten goed hoe we u, in uw situatie, moeten helpen.

Over Houtop

Door de jaren heen zijn we in aanraking gekomen met diverse klanten. Klanten in verschillende vakgebieden, kleine bedrijven, maar ook grote bedrijven. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Wilt u binnen één dag de lunch bij u bezorgd hebben? Plaats dan uw bestelling voor 14:00 uur. Heeft u een groep die groter is dan 100 man? Dan is het noodzakelijk om eerst met ons te overleggen over de leverdatum.

Houtop helpt u verder!

In ons assortiment vindt u drie lunchpakketten, namelijk basis, comfort en deluxe. Deze lunchpakketten variëren in prijs en inhoud. Als vierde mogelijkheid hebben we de ‘Amsterdam lunchbox’. Deze lunchbox kunt u zelf samenstellen. Het lunchpakket wordt gebracht in een box met typisch Amsterdamse gevels als print. Extra bijzonder! Vooral als u internationale gasten ontvangt.

Bij Houtop kunt u rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Commitment voor duurzaamheid;
  • Landelijke distributie;
  • Ruim 50 jaar ervaring;
  • Voor iedere doelgroep het juiste lunchpakket;
  • Een moderne productie-unit in Amsterdam;
  • Keuze uit drie verschillende lunchpakketten;
  • Zeven dagen per week productie en levering;
  • Eigen lunchpakket samenstellen;
  • HACCP gecertificeerd.

Vraag direct een offerte aan!

Ieder bedrijf heeft weer een andere situatie en dat vraagt om een andere aanpak. Dit begrijpen we maar al te goed en we houden daar dan ook altijd rekening mee. Vraag daarom een offerte aan bij Houtop, zodat we de juiste prijsopgave kunnen geven. Broodjes bestellen in Zoetermeer is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Bij vragen kunt u altijd ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook zelf contact met ons opnemen door te bellen 020 – 4470909.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.