Lunch bezorgen Utrecht

Lunch laten bezorgen in Utrecht? Houtop is het betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Wij bedienen verschillende soorten klanten, waardoor wij gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood voor bedrijven, evenementen en meer. Met onze 50 jaar ervaring helpen wij onze opdrachtgevers graag aan smaakvolle en complete lunchpakketten die aan uw wensen voldoen.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Waarom lunch laten bezorgen in Utrecht?

Wanneer u uw werknemers, deelnemers of andere gasten wilt voorzien van een ambachtelijke lunch, kunt u ervoor kiezen om zelf een lunchpakket te maken. Wanneer dit niet uw kernactiviteit is, is het fijn om dit uit handen te geven aan een partij die zich hierin specialiseert. Houtop helpt u daarom graag verder door de lunch te laten bezorgen, zodat u zich kunt richten op uw werk of evenement. Met een doelgroep van scholen en bedrijven tot congrescentra en ziekenhuizen, zijn wij flexibel inzetbaar en kunt u genieten van de lekkerste lunch.

Verschillende lunchpakketten

Er zijn drie verschillende lunchpakketten beschikbaar: basis, comfort en deluxe. Verder is het ook mogelijk om een lunchpakket zelf samen te stellen, bijvoorbeeld in het geval van de ‘Amsterdam lunchbox’. Deze uitgebreide lunchpakketten bestaan niet alleen uit belegd brood; indien gewenst voegen we bijvoorbeeld ook een gevulde wrap, muffin of yoghurt toe. Zijn er specifieke dieetwensen? Het is ook mogelijk om voor een vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij of veganistisch ‘special’ lunchpakket te kiezen.

Lunchpakketten worden zeven dagen per week geproduceerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om dagelijks verse broodjes te leveren in Utrecht. Wanneer u voor 14:00 uur een bestelling plaatst, kunnen wij het de volgende dag leveren, mits dit de standaard lunchpakketten zijn. Gaat het om een aantal van meer dan 100 pakketten? Dan nemen we graag contact op om de details van de bestelling en de levering te bespreken, zodat alles naar wens is.

Wat zijn de kosten voor een lunchpakket?

De prijzen van de lunchpakketten zijn afhankelijk van het soort pakket en het aantal stuks. Omdat de exacte prijs afhangt van meerdere factoren, zoals speciale dieetwensen of een maatwerk lunchpakket, is het raadzaam om een offerte aan te vragen. Zodoende kunnen we u een duidelijk beeld geven van wat de uiteindelijke kosten worden, zodat u zich aan uw budget kunt houden. Geen zorgen, we hebben voor ieder budget wat wils!

Wat zijn de voordelen van lunch bestellen bij Houtop?

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Onze commitment voor duurzaamheid
  • HACCP-gecertificeerd
  • Zeven dagen per week productie en landelijke levering
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Keuze uit drie standaard lunchpakketten of een pakket naar wens passend binnen uw budget
  • Low-cost producent met aandacht voor innovatie
  • 50 jaar ervaring

Ja, ik heb interesse in lunch laten leveren!

Heeft u interesse in lunch bestellen en vervolgens laten bezorgen in Utrecht? Wij adviseren en helpen u graag bij het kiezen en samenstellen van een lunchpakket dat aan al uw wensen voldoet. Wacht niet langer en geef uw bestelling door aan Houtop! Is er sprake van speciale dieetwensen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 020 – 4470909.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.