Lunch bezorgen Utrecht

 
Bedrijven gezocht die lunch bezorgen in Utrecht? Houtop is het verlengstuk van uw keuken die betrouwbaar en flexibel is. Wij bedienen verschillende soorten klanten, waardoor wij gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. Met onze 50 jaar ervaring helpen wij u graag wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet een kernactiviteit van u is. Ons belegd brood biedt een uitkomst voor u!

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunch bezorgen Utrecht – Lunchpakketten van Houtop

Een lunch van >50 pakketten bezorgen in Utrecht? Dat kan! Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Ook kan een lunchpakket op maat worden samengesteld. Een voorbeeld van een op maat lunchpakket is de ‘Amsterdam lunchbox’. De doelgroep van Houtop is erg breed; van scholen en (studenten/sport)verenigingen tot cateraars, congrescentra, hotels, evenementenorganisaties en campings. Kortom: het juiste lunchpakket binnen uw budget vindt u bij Houtop.

Voordelen van een lunch laten bezorgen door Houtop in en rondom Utrecht

Lunchpakketten worden 7 dagen per week geproduceerd en daardoor leveren wij dagelijks uit in en rondom Utrecht. Wanneer u voor 14:00 uur uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij het de volgende dag nog leveren; mits het de standaard lunchpakketten zijn. Wanneer het gaat om grote aantallen (boven de 100 stuks), wordt de bestelling en aflevering overlegd.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Lunch bezorgen in Utrecht
  • Commitment voor duurzaamheid
  • HACCP gecertificeerd
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Keuze uit drie lunchpakketten, of een pakket naar wens samenstellen
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Concepten afgestemd op specifieke doelgroep
  • Landelijke distributie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood

Ja, ik heb interesse in lunch bezorgen Utrecht door Houtop!

Houtop adviseert en helpt u graag bij het kiezen of samenstellen van de lunchpakketten. Voor een lunch bezorgen Utrecht geven wij u graag advies! Bent u geïnteresseerd? Geef uw wensen voor bestelling dan door aan ons! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u vragen over een lunchpakket of iets anders? Dan kunt u te allen tijde ons contactformulier invullen. Door onze jarenlange ervaring verzekeren wij u dat u altijd het juiste lunchpakket bij ons vindt. Liever zelf bellen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Broodjes bezorgen Hilversum, Lunch bestellen Rotterdam, Lunch bezorgen Amsterdam en Lunch bestellen Utrecht

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.