Lunchpakketten voor bedrijven

Lunchpakketten voor bedrijven

De lunch is een van de belangrijkste maaltijden van de dag. Goed en gezond lunchen zorgt voor nieuwe energie, welke nodig is om productief te werken en goed te functioneren. Vers gebakken broodjes, vernieuwende combinaties & pure ingrediënten, dat is wat wij graag serveren.

 

Lunchpakketten bij Houtop Professional Food

U wilt broodjes bestellen voor uw bedrijf, maar weet niet goed waar? Bij Houtop bent u aan het juiste adres. Wij bieden drie soorten lunchpakketten: basis, comfort en deluxe. Ook kan u een lunchpakket zelf samenstellen geheel naar wens. Al met al: bij ons vindt u het geschikte lunchpakket, passend binnen uw budget.

 

Ja, ik heb interesse om lunch voor bedrijven te bestellen bij Houtop!

Advies of hulp nodig bij het kiezen of samenstellen? Wij staan voor u klaar. Lunch bestellen voor bedrijven doet u bij Houtop, want met onze 50 jaar ervaring kunnen wij u gegarandeerd helpen aan hét juiste lunchpakket. Interesse? Geef dan snel uw wensen voor bestelling door en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer er vragen zijn over bijvoorbeeld een bestelling of een lunchpakket, kunt u ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 020 – 4470909.
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.