Lunchpakketten voor evenementen

Lunchpakketten voor evenementen

Bent u op zoek naar lunchpakketten voor evenementen? Dan bent u bij Houtop aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en voeren het voor u uit. We streven naar het maximale. Goed contact met de opdrachtgever is daarom van groot belang. Samen maak je het evenement of feestje tot een groot succes.

Lunchpakketten bij Houtop Professional Food

Lunchpakketten van Houtop Professional Food bestellen is erg eenvoudig. U kunt kiezen uit 3 verschillende lunchpakketten voor evenementen, namelijk de basis, comfort en de deluxe. Deze diverse lunchpakketten hebben een zitten in verschillende prijsklasse, zodat er altijd een lunchpakket bijzit wat binnen uw budget past.

Ja, ik wil lunchpakketten bestellen bij Houtop!

Als u hulp of advies nodig heeft bij de keuze om lunchpakketten te bestellen, helpen wij u graag verder. In het diverse aanbod van lunchpakketten voor evenementen vindt u gegarandeerd een geschikt pakket voor uw evenement. Indien u geïnteresseerd bent in onze lunchpakketten kunnen uw wensen doorgegeven worden via ons offerteformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons ook telefonische bereiken via 020 – 4470909

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.