Lunchpakketten voor hotels

Grote landelijke en internationale hotels en congrescentra besteden het verzorgen van banketten helemaal uit. Dit soort ondernemingen hebben behoefte aan producenten die flexibel zijn in hun leveringen.

Voor hotelgasten die vroeg vertrekken stellen wij op maat een lunchpakket samen en voor de catering van diverse congressen. Wij zijn zo’n producent. Bij ons treft u een korte lijn aan, waardoor we snel met elkaar knopen kunnen doorhakken. Het belang van uw klanten staat bij ons voorop.

Lunchpakketten bij Houtop Professional Food

Lunchpakketten bestellen bij Houtop is erg gemakkelijk. U heeft keuze uit drie lunchpakketten: basis, comfort en deluxe. Elk lunchpakket heeft een andere prijsklasse, zodat er altijd wel een lunchpakket bij zit dat past binnen uw budget.

Ja, ik wil lunchpakketten bestellen bij Houtop!

Heeft u hulp of advies nodig bij uw keuze om lunchpakketten te bestellen? Wij helpen u graag verder. In het diverse aanbod van Houtop vindt u gegarandeerd de geschikte lunchpakketten.
Geef u wensen voor bestelling aan ons door wanneer u geïnteresseerd bent. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een pakket op maat? Vraag dan een offerte aan. Er kan ook telefonisch contact met ons worden opgenomen, via: 020 – 4470909.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.