Broodjes bestellen in Eindhoven

 
Broodjes bestellen in Eindhoven Dat kan bij Houtop! Wij bieden u en uw eters drie soorten lunchpakketten: basis, comfort en deluxe. Ook kunnen wij een pakket op maat samenstellen, bijvoorbeeld de ‘Eindhoven lunchbox’. Deze is geliefd bij organisaties in heel Nederland die internationale gasten ontvangen. Onze doelgroep is erg breed en uiteenlopend te noemen, dit draagt bij aan onze ervaring en hoog serviceniveau. Van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot attractieparken, grote bedrijven, cateraars, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Uit welke sector bent u afkomstig en welk pakket bestelt u?

Offerte aanvragen     Bekijk lunchpakketten

Verschillende lunchpakketten

Houtop biedt standaard drie lunchpakketten aan die ieder geschikt zijn om aan uw gasten te serveren. Wanneer u specifieke wensen heeft en een lunchpakket op maat wil samenstellen, bieden wij ook die mogelijkheid. Neem daarvoor contact met ons op. Op verzoek kunnen wij ook ontbijtpakketten en vergaderpakketten klaarmaken. Ook daar vertellen wij u graag meer over wanneer u contact met ons opneemt.

Over Houtop.nl

Houtop maakt al meer dan 50 jaar de lekkerste lunches, ontbijtpakketten en vergaderassortimenten voor een uiteenlopende groep aan opdrachtgevers. Door deze jarenlange ervaring gaan wij servicegericht te werken en met aandacht voor duurzaamheid en innovatie. Hier werken wij 7 dagen per week aan, zodat u ook in het weekend kunt serveren. Wanneer u voor 14:00 uur bestelt, bezorgen wij de volgende dag gegarandeerd uw bestelling op locatie.

Contact opnemen

Neem contact met ons op als u een vraag of opmerking voor ons heeft, wij geven graag een passend antwoord. Ook wanneer u voor 100 man of meer wilt bestellen, bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Zo wordt broodjes bestellen en bezorgen in Eindhoven gemakkelijker dan ooit.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Rotterdam, Broodjes bezorgen Amsterdam, Lunchpakket bestellen en Lunch laten bezorgen
 
Offerte aanvragen       Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.