Lunch Utrecht

 
U zoekt een lunch in Utrecht? Bij Houtop bent u aan het juiste adres. Wij zijn hét flexibele en betrouwbare verlengstuk van uw keuken. Het kan zijn dat het beleggen van brood niet uw kernactiviteit is of dat u capaciteit te kort komt. Dan kan ons belegd brood een uitkomst bieden. Met ruim 50 jaar ervaring en een erg veel verschillende klanten kunnen wij u altijd helpen aan het geschikte lunchpakket.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunch Utrecht – Lunchpakketten van Houtop

Wanneer u op zoek bent naar een lunch in Utrecht, helpen wij u graag verder. Er zijn drie verschillende lunchpakketten, namelijk: basis, comfort en deluxe. Een lunchpakket kan ook zelf worden samengesteld; een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’. De doelgroep van Houtop is erg breed: van (studenten/sport)verenigingen en scholen tot attractieparken, cateraars, grote bedrijven, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Kortom: altijd zit er hét juiste lunchpakket tussen, passend binnen uw budget.

Wat kan Houtop voor u betekenen voor een lunch in Utrecht?

Houtop produceert 7 dagen per week lunchpakketten en deze worden dagelijks geleverd in en rondom Utrecht. Wanneer er voor 14:00 uur een lunchpakket wordt besteld, kan deze bestelling de volgende dag al worden uitgeleverd. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten. Bij grotere aantallen, boven de 100 stuks, graag de bestelling en aflevering overleggen.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Lunch in Utrecht
  • Landelijke distributie
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Concepten afgestemd op specifieke doelgroep
  • Keuze uit drie verschillende lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • HACCP gecertificeerd
  • Productie 7 dagen per week én levering 7 dagen per week

Ja, ik heb interesse in een lunch in Utrecht van Houtop!

Heeft u interesse in een lunch in Utrecht? Wij adviseren en helpen u graag bij het kiezen en/of samenstellen van een lunchpakket. Wacht niet langer en geef uw wensen voor bestelling door aan ons! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om deze samen door te nemen.

U kunt ons contactformulier invullen wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld een lunchpakket. Wilt u liever zelf bellen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunch bezorgen Utrecht, Broodjes bezorgen Hilversum, Lunch bestellen Rotterdam en Lunch bezorgen Amsterdam
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.