Broodjes bestellen in Den Haag

Soms heeft u niet de ruimte of capaciteit om zelf lunches te maken voor uw medewerkers, of wanneer u veel gasten over de vloer krijgt. Denk dan eens over de mogelijkheden die een professional biedt. Een professional zoals Houtop die al 50 jaar op verzoek lunches en vergaderassortimenten maakt. Een organisatie waarbij u zowel on- als offline contact kunt opnemen bij bestellingen en vragen zodat u snel een passend antwoord ontvangt. Zo wordt broodjes bestellen voor een ontbijt of lunch in Den Haag en omgeving wel erg gemakkelijk.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Verschillende lunchpakketten

Houtop biedt standaard lunchpakketten aan, u kunt op deze site zien wat de inhoud is. Wanneer u specifieke wensen heeft en een lunchpakket op maat wil samenstellen, zijn ook daar mogelijkheden voor. Neem daarvoor contact met ons op. Op verzoek kunnen wij ook ontbijtpakketten klaarmaken. Ook daar vertellen wij u graag meer over.

Over Houtop.nl

Houtop maakt al meer dan 50 jaar de lekkerste lunches, ontbijtpakketten en vergaderassortiment voor een uiteenlopende groep aan (vaste) klanten. Dit doen wij 7 dagen per week en met oog voor duurzaamheid en innovatie. Hier kunt u ook van profiteren, zolang u voor 14:00 uur bestelt. Wanneer u dat doet, is uw lunch de volgende dag gemaakt. Bij groepen van 100 man of groter neemt u contact met ons op voor bestelling en bezorging. Daar spreken wij graag met u over.

In contact komen

Wij spreken graag met u over uw wensen en beantwoorden graag al uw vragen. Ook denken wij met u mee over de invulling van uw eigen ontbijt of lunch. Kom daarvoor in contact met ons. Dan bespreken wij hoe en welke broodjes bestellen mogelijk is en op welk adres in Den Haag wij deze bezorgen.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Leiden, Lunch laten bezorgen, Lunchservice en Lunch bestellen Amsterdam

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.