Broodjes bezorgen Hilversum

 
U zoekt bedrijven voor broodjes bezorgen in Hilversum? Bij Houtop bent u aan het juiste adres; wij zijn hét betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Omdat wij begrijpen dat het beleggen van brood wellicht niet uw kernactiviteit is of wanneer u capaciteit te kort komt, biedt ons belegd brood een uitkomst. Met ruim 50 jaar ervaring en erg diverse klanten kunnen wij u altijd helpen aan het geschikte lunchpakket.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Broodjes bezorgen Hilversum – Lunchpakketten van Houtop

Broodjes bezorgen in Hilversum? Wij helpen u graag verder. Houtop heeft drie verschillende lunchpakketten: basis, comfort en deluxe. De ‘Amsterdam lunchbox’ is een voorbeeld van een zelf samengesteld lunchpakket. Wanneer u dat wilt, is dit altijd mogelijk. Onze doelgroep is erg breed: denk aan cateraars, grote bedrijven, evenementenorganisaties, hotels, campings, maar ook aan (studenten/sport)verenigingen en scholen. Al met al: u vindt altijd hét juiste lunchpakket, passend binnen uw budget.

Wat kan Houtop voor u betekenen voor broodjes bezorgen in Hilversum?

Houtop produceert 7 dagen per week lunchpakketten en deze worden dagelijks geleverd in en rondom Utrecht. Wanneer er voor 14:00 uur een lunchpakket wordt besteld, kan deze bestelling de volgende dag al worden uitgeleverd. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten en >50 stuks. Bij grotere aantallen, boven de 100 stuks, graag de bestelling en aflevering overleggen.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Broodjes bezorgen in Hilversum
  • Landelijke distributie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Concepten afgestemd op specifieke doelgroep
  • Keuze uit drie verschillende lunchpakketten, of stel een eigen pakket op maat samen
  • HACCP gecertificeerd
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week

Ja, ik heb interesse in broodjes bezorgen Hilversum door Houtop!

Broodjes bezorgen Hilversum door Houtop? Bij het kiezen of samenstellen van een lunchpakket helpen en adviseren wij u graag. Wacht niet langer en geef uw wensen voor bestelling aan ons door! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor vragen over bijvoorbeeld een lunchpakket kunt u ons contactformulier invullen. Wanneer u liever zelf contact met ons wilt opnemen, kunt u bellen naar: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Lunch bestellen Rotterdam, Lunch bezorgen Amsterdam, Lunch bestellen Utrecht en Lunch bezorgen Rotterdam
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.