Lunch bezorgen Rotterdam

 
Bedrijven gezocht die lunch bezorgen in Rotterdam? Houtop is het verlengstuk van uw keuken die betrouwbaar en flexibel is. Wij bedienen verschillende soorten klanten, waardoor wij gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. Met onze 50 jaar ervaring helpen wij u graag wanneer u bijvoorbeeld capaciteit te kort komt of als het beleggen van brood niet een kernactiviteit van u is. Ons belegd brood biedt een uitkomst voor u!

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunch bezorgen Rotterdam – Lunchpakketten van Houtop

Een lunch van >50 pakketten bezorgen in Rotterdam? Dat kan! Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Ook kan een lunchpakket op maat worden samengesteld. De doelgroep van Houtop is erg breed; van scholen en (studenten/sport)verenigingen tot cateraars, congrescentra, hotels, evenementenorganisaties en campings. Kortom: het juiste lunchpakket binnen uw budget vindt u bij Houtop.

Voordelen van een lunch laten bezorgen door Houtop in en rondom Rotterdam

Lunchpakketten worden 7 dagen per week geproduceerd en daardoor leveren wij dagelijks uit in en rondom Rotterdam. Wanneer u voor 14:00 uur uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij het de volgende dag nog leveren; mits het de standaard lunchpakketten zijn. Wanneer het gaat om grote aantallen (boven de 100 stuks), wordt de bestelling en aflevering overlegd.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • HACCP gecertificeerd
  • Lunch bezorgen in Rotterdam
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Concepten afgestemd op doelgroep
  • Landelijke distributie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood

Ja, ik heb interesse in lunch bezorgen Rotterdam door Houtop!

Houtop adviseert en helpt u graag bij het kiezen of samenstellen van de lunchpakketten. Voor een lunch bezorgen Rotterdam geven wij u graag advies! Bent u geïnteresseerd? Geef uw wensen voor bestelling dan door aan ons! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u vragen over een lunchpakket of iets anders? Dan kunt u te allen tijde ons contactformulier invullen. Door onze jarenlange ervaring verzekeren wij u dat u altijd het juiste lunchpakket bij ons vindt. Liever zelf bellen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Amsterdam, Broodjes bestellen Leiden, Broodjes bezorgen Rotterdam en Broodjes bestellen Tilburg
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.