Lunchpakketten Delft

 
U zoekt een bedrijf voor Lunchpakket bestellen in DelftHoutop is hét flexibele en betrouwbare verlengstuk van uw keuken. Wij bedienen verschillende soorten klanten in de markt en met onze 50 jaar ervaring zijn wij dan ook gespecialiseerd in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en dergelijke. Komt u capaciteit te kort? Of is het beleggen van brood niet uw kernactiviteit? Dan kan ons belegd brood een uitkomst bieden.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Lunchpakketten van Houtop

Broodjes bestellen in Delft? >50 stuks? Geen probleem. Wij bieden drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. Ook kunt u een lunch pakket zelf samenstellen. Een voorbeeld hiervan is de ‘Amsterdam lunchbox’. De doelgroep van Houtop is erg breed. Van scholen en (sport/studenten)verenigingen tot cateraars, grote bedrijven, attractieparken, congrescentra, evenementenorganisaties, hotels en campings. Al met al: het juiste lunchpakket dat past binnen uw budget vindt u altijd bij ons!

Wat kan Houtop voor u betekenen voor broodjes bestellen in en rondom Delft?

Onze lunchpakketten worden 7 dagen per week geproduceerd en onze levering is dagelijks in en rondom Delft. Wanneer u voor 14:00 uur bestelt, kunnen wij de volgende dag uw bestelling uitleveren. Mits het gaat om de standaardpakketten. Bij grotere aantallen, boven de 100 stuks, graag bestelling en aflevering in overleg.

Bij Houtop weet u dat u aan het juiste adres bent voor:

  • Commitment voor duurzaamheid
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week
  • Broodjes bestellen in en rondom Delft
  • Landelijke distributie
  • HACCP gecertificeerd
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Concepten afgestemd op doelgroep
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen

Ja, ik heb interesse in lunchpakketten bestellen in Delft!

Bij het samenstellen of het kiezen van lunchpakketten helpen én adviseren wij u graag. Houtop heeft een divers aanbod, dus voor broodjes bestellen Delft zijn we u graag van dienst.

Interesse? Geef dan uw wensen voor bestelling aan door aan ons! Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld een lunchpakket, kunt u altijd ons contactformulier invullen. Wij verzekeren u dat u te allen tijde het juiste lunchpakket bij ons vindt. Liever zelf contact met ons opnemen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Broodjes bezorgen Eindhoven, Broodjes bestellen Den-Haag, Lunch bestellen Amsterdam en Broodjes bestellen Utrecht
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.