Broodjes bestellen in Breda

Heeft u niet (langer) de ruimte of mankracht om zelf lunches te maken of verwacht u éénmalig een grote groep personen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een partner die deze taak van u overneemt. Die werkt met biologische producten en op een duurzame manier te werk gaat. Een organisatie waarbij u zowel on- als offline contact kunt opnemen bij bestellingen en vragen zodat u geen drempel over hoeft. Houtop maakt broodjes bestellen in Breda en omgeving wel erg gemakkelijk.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Over Houtop.nl

Houtop maakt al meer dan 50 jaar de lekkerste lunches, ontbijtpakketten en vergaderassortiment voor een uiteenlopende groep aan (vaste) klanten. Dit doen wij 7 dagen per week en met oog voor duurzaamheid en innovatie. Hierbij is ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar werken wij door heel Nederland. Hier kunt u ook van profiteren, zeker als u voor 14:00 uur bestelt. Wanneer u voor 14:00 uur bestelt, is uw lunch de volgende dag gemaakt. Bij groepen van 100 man of groter neemt u contact met ons op voor bestelling en bezorging. Zo komen wij samen tot een lekkere en goed bezorgde lunch.

Verschillende lunchpakketten

Houtop biedt standaard lunchpakketten aan, welke u te allen tijde kunt bestellen. Deze pakketten zijn goedgevuld, maar niet volledig op uw wensen aan te passen. Daar bieden wij een vierde mogelijkheid voor, een lunch die wij samen met u kunnen vaststellen. Neem daarvoor contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen

Onze ervaring leert ons dat iedere aanvraag anders is, zowel voor ons als voor u. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen, zodat er duidelijkheid over wensen en prijs is. Gebruik daarvoor de groene knop ‘Offerte aanvragen’. Liever direct de standaard lunchpakketten bekijken? Ook dat kan. Vervolgens kunt u gerust het besluit nemen om broodjes bestellen in Breda of omgeving bij Houtop.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Eindhoven, Broodjes bestellen Rotterdam, Broodjes bezorgen Amsterdam en Lunchpakket bestellen

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.