Broodjes bestellen in Rotterdam

Heeft u niet (langer) de mogelijkheid om zelf lunches te maken of verwacht u éénmalig een grote groep personen en bent u daar niet op berekend? In deze en al andere situaties is het verstandig om te kiezen voor Houtop, wij nemen deze taak graag éénmalig of vaker van u over. Houtop is laagdrempelig en maakt broodjes bestellen in Rotterdam en omgeving wel erg gemakkelijk. Dat geldt ook voor de levering.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Over ons

Wij maken al meer dan een halve eeuw broodjes voor onze (vaste) klanten. Wij verzorgen lunches, ontbijtpakketten en vergaderassortimenten voor de dag of dagen dat zij daar behoefte aan hebben. Dit doen wij 7 dagen per week en met oog voor duurzaam ondernemen. Hoewel wij een hoofdkantoor in Amsterdam hebben, werken wij door heel Nederland. Hier kunt u ook van profiteren, zeker als u voor 14:00 uur bestelt. Als u dat doet, is uw bestelling gegarandeerd de volgende dag klaargemaakt. Bij groepen van 100 man of groter, stellen wij het op prijs als u contact opneemt.

Verschillende lunchpakketten te bestellen

Houtop biedt standaard lunchpakketten aan, welke u gemakkelijk op deze website bestelt. Deze pakketten zijn goedgevuld, maar niet op maat te maken. Wel bieden wij daar een andere, vierde mogelijkheid voor. Hierbij stellen wij samen met u een lunchpakket samen. Neem daarvoor contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan voor één van onze lunchpakketten of een samengesteld menu. Gebruik daarvoor de groene knop ‘Offerte aanvragen’. Liever direct de standaard lunchpakketten bekijken? Ook dat kan op deze website en ook die knop is hieronder weergegeven. Vervolgens kunt u broodjes bestellen in Rotterdam of omgeving. Natuurlijk bij Houtop.

Anderen bekeken ook: Broodjes bezorgen Amsterdam, High Tea bezorgen, Lunch laten bezorgen en Lunch laten verzorgen

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.