Broodjes bestellen in Leiden

 
Zoekt u een partij waarbij u eenvoudig lekkere broodjes bestellen in Leiden kunt? Een specialist in smaak en opmaak waar u met een gerust hart een volle maag van krijgt? Maak dan kennis met Houtop! Al meer dan 50 jaar ervaring en expertise in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en meer. Proef het zelf!

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Over Houtop.nl

Houtop maakt al meer dan 50 jaar de lekkerste lunches voor een uiteenlopende kring van opdrachtgevers, zowel vast als organisaties die éénmalig uitbesteden. Deze opdrachtgevers zijn anders in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn en in grootte. Eén van onze speerpunten is een gegarandeerde bestelling: wanneer u voor 14:00 uur bestelt, is uw lunch de volgende dag gemaakt. Gegarandeerd! Bij groepen van 100 man of groter is overleggen noodzakelijk.

Andere voordelen van bestellen bij Houtop zijn:

  • Zeven dagen per week gemaakt en geleverd
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Maar een landelijke bezorging
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • 50 jaar ervaring met brood beleggen en klantcontact

Direct een offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan voor uw lunches en ontbijten bij Houtop. Gebruik de groene knop ‘Offerte aanvragen’ om deze te ontvangen. Wilt u eerst onze lunchpakketten bekijken en uw mogelijkheden op een rijtje zetten? Ook die knop ziet u hieronder. Vervolgens kunt u gemakkelijk broodjes bestellen in Leiden en omgeving.

Anderen bekeken ook: Broodjes bezorgen Rotterdam, Broodjes bestellen Tilburg, Broodjes bestellen Breda en Broodjes bestellen Eindhoven
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.