Broodjes bestellen in Haarlem

Wilt u eenvoudig broodjes bestellen in Haarlem? Kies dan voor een organisatie die al meer dan 50 jaar ervaring heeft met het beleggen van dagverse broodjes en meer: Houtop! Met veel plezier nemen wij 7 dagen per week de taak op ons om de lekkerste broodjes voor u en uw medewerkers of gasten klaar te maken en in Haarlem te leveren. Bekijk onze lunchpakketten en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Broodjes bestellen in Haarlem doet u bij Houtop

Al meer dan 50 jaar stelt Houtop de lekkerste dagverse lunches samen voor een diverse groep aan opdrachtgevers. Zo hebben wij al mogen produceren en leveren voor tal van grote bedrijven, cateraars, evenementenorganisaties, congrescentra, campings, hotels, verenigingen tot scholen. Ook in Haarlem staan wij voor u klaar. Met trots durven wij te zeggen dat u bij Houtop geniet van:

 • Distributie door heel Nederland
 • Low cost productie met aandacht voor innovatie
 • Commitment met duurzaamheid
 • Vers verpakte producten
 • Meer dan 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
 • 7 dagen per week productie en levering
 • HACCP gecertificeerd
 • Voor 14:00 besteld, is de volgende dag voor de lunch bezorgd

Innovatieve en gecertificeerde werkwijze

Kwaliteitszorg en voedselveiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons productieproces en werkwijze voldoen aan alle eisen op het gebied van voedselbereiding. Zo beschikken wij over de FSSC 22000 certificering. Dit is een internationaal erkende vorm van aantoonbare voedselveiligheid, waarmee wij te allen tijde onze kwaliteit kunnen waarborgen. Broodjes bestellen in Haarlem moet immers lekker, innovatief én veilig zijn.

Verschillende lunchpakketten

Het assortiment van Houtop bestaat uit verschillende standaard lunchpakketten, welke variëren in inhoud en prijs. Zo verzekeren wij u dat er altijd een lunchpakket is die binnen uw budget past. Wanneer u kiest voor broodjes bestellen in Haarlem, heeft u de keuze uit de volgende lunchpakketten:

 • Basis lunchpakket
 • Comfort lunchpakket
 • Deluxe lunchpakket

Wij vinden het belangrijk dat iedereen hun dagelijkse fruit binnenkrijgt. Daarom is elk lunchpakket – naast het dagverse broodje – voorzien van een stuk fruit zoals een banaan of een appel. In vergelijking met het basis lunchpakket, bestaat het deluxe lunchpakket uit net wat meer inhoud. Zo ontvangt u twee royaal belegde broodjes, een flesje Spa, vruchtenyoghurt, een vanille muffin en een banaan. Vereist uw bestelling een speciaal dieet? Wij bieden ook lunchpakketten aan die vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij of veganistisch zijn en op bestelling in Haarlem bezorgen.

Lunchpakket op maat

Lunch bestellen in Haarlem die u op maat samen wilt stellen? Bij Houtop is dat zeker een optie. Wij begrijpen dat elke opdrachtgever anders is en anderen wensen heeft. Daarom vinden wij het belangrijk dat we u de vrijheid kunnen geven in het samenstellen van een overheerlijke lunch. Een voorbeeld van een lunchpakket op maat is de ‘Amsterdam lunchbox’, welke leuk is bij het ontvangst van internationale gasten. Dit lunchpakket stelt u zelf samen en brengen wij in een box met Amsterdamse gevels als print.

Vraag een offerte aan bij Houtop

Maak het uzelf gemakkelijk en kies ervoor om voor uw bedrijf, congres of lunch broodjes te bestellen in Haarlem. Vraag direct een offerte aan zodat wij u van een passende prijsopgave kunnen voorzien. Houtop helpt u graag met het samenstellen van een bestelling die bij aan uw wensen voldoet. Bij lunchpakketten vanaf 100 man, vragen we u om dit met ons te overleggen. U kunt ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 020 – 4470909.

Naast Haarlem, zijn we u ook in de omgeving van Amsterdam, Delft, Rotterdam en Leiden graag van dienst wanneer het gaat om het bestellen en leveren van dagverse broodjes.

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.