Broodjes bestellen in Tilburg

 
Soms heeft u niet de ruimte of capaciteit om zelf broodjes te smeren voor medewerkers of gasten, zeker niet wanneer dit aantal eenmalig groter is. Een professional zoals Houtop die al 50 jaar op verzoek lunches en vergaderassortimenten maakt, helpt u dan uit de brand. Wij zijn een organisatie waarbij u zowel on- als offline contact kunt opnemen om bestellingen door te geven. Zo wordt broodjes bestellen en laten bezorgen in Tilburg wel erg gemakkelijk!

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Verschillende pakketten met broodjes

Houtop biedt standaard drie lunchpakketten aan, u kunt op deze site zien wat de samenstelling van deze pakketten is. Wanneer u specifieke wensen heeft en een lunchpakket op maat wil samenstellen, bieden wij ook daar mogelijkheden voor. Neem daarvoor contact met ons op. Op verzoek kunnen wij ook ontbijtpakketten klaarmaken of broodjes voor vergaderingen smeren.

Over Houtop.nl

Houtop maakt al meer dan 50 jaar de lekkerste lunches, ontbijtpakketten en vergaderassortiment voor een uiteenlopende groep aan (vaste) klanten. Dit doen wij 7 dagen per week en met oog voor duurzaamheid en innovatie. Hier kunt u ook van profiteren, zolang u voor 14:00 uur bestelt. Wanneer u dat doet, is uw lunch de volgende dag gemaakt. Bij groepen van 100 man of groter neemt u contact met ons op voor bestelling en bezorging. Daar spreken wij graag met u over.

In contact komen

Wij spreken graag met u over uw wensen en beantwoorden graag alle vragen die u heeft. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij ook uw lunch- of ontbijtpakket samenstellen. Zo weet u zeker dat u de juiste broodjes bestellen en bezorgen in Tilburg kunt.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Breda, Broodjes bestellen Eindhoven, Broodjes bestellen Rotterdam en Broodjes bezorgen Amsterdam
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.