Broodjes bestellen in Utrecht

 
Zoekt u een partner die u éénmalig of vaker in de arm kan nemen om broodjes voor u klaar te maken? Die complete ontbijten of lunches klaarmaakt en op (vergader)locatie bezorgt? Dan bent u op zoek naar Houtop. Al meer dan 50 jaar ervaring in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en meer. Proef het zelf en bestel!

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Meer over ons

Houtop maakt al meer dan 50 jaar de lekkerste lunches voor een uiteenlopende kring van opdrachtgevers, zowel vast als organisaties die éénmalig uitbesteden. Deze opdrachtgevers zijn anders in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn en in grootte. Eén van onze speerpunten is een gegarandeerde bestelling: wanneer u voor 14:00 uur bestelt, is uw lunch de volgende dag gemaakt. Gegarandeerd! Bij groepen van 100 man of groter is overleggen noodzakelijk.

Andere voordelen van bestellen bij Houtop zijn:

  • Zeven dagen per week gemaakt en geleverd
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Maar een landelijke bezorging van uw bestelling
  • Keuze uit 3 lunchpakketten of een op maat gemaakt pakket
  • 50 jaar ervaring met brood beleggen en klantcontact

Direct een offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan voor het maken van lunches en ontbijten door Houtop. Gebruik de groene knop ‘Offerte aanvragen’ om deze daadwerkelijk aan te vragen. Wilt u eerst onze lunchpakketten bekijken en uw mogelijkheden overzien?. Ook die knop ziet u onder deze tekst weergegeven. Zo kunt u eenvoudig broodjes bestellen en laten bezorgen in Utrecht en omgeving. Zowel stad als provincie.

Anderen bekeken ook: Lunch bestellen Amsterdam, Broodjes bestellen Utrecht, Lunch Utrecht en Lunch bezorgen Utrecht
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.