Broodjes bezorgen in Utrecht

 
U zoekt een bedrijf voor broodjes bezorgen Utrecht? Houtop helpt u graag verder. Wij zijn het flexibele en betrouwbare verlengstuk van uw keuken. Onze klanten zijn erg verschillend, waardoor wij met onze 50 jaar ervaring specialist mogen noemen in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en meer. Komt u capaciteit te kort of is het beleggen van brood niet uw kernactiviteit? Ons belegd brood biedt dé oplossing!

Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Broodjes bezorgen Utrecht – Lunchpakketten van Houtop

Broodjes bezorgen in Utrecht? Houtop heeft drie lunchpakketten: basis, comfort en een deluxe lunchpakket. U kunt ook een lunchpakket zelf samenstellen. De ‘Amsterdam lunchbox’ is hier een voorbeeld van. Onze doelgroep is erg breed: van scholen en (studenten/sport)verenigingen tot cateraars, grote bedrijven, attractieparken, evenementenorganisaties, hotels, congrescentra en campings. Al met al: altijd vindt u hét geschikte lunchpakket, passend binnen uw budget.

Voordelen van een broodjes bezorgen Utrecht door Houtop

Houtop produceert 7 dagen per week en bezorgd broodjes in en rondom Utrecht. Wanneer een bestelling voor 14:00 uur geplaatst is, kunnen wij de volgende dag de bestelling afleveren. Mits het gaat om de standaard lunchpakketten. Wilt u een groter aantal bestellen (boven de 100 stuks), dan is overleg nodig over de levering en bestelling.

Bij Houtop bent u aan het juiste adres voor:

  • Broodjes bezorgen in Utrecht en omgeving
  • Low cost producent met aandacht voor innovatie
  • 50 jaar ervaring met het beleggen van brood
  • Keuze uit 3 lunchpakketten, of een eigen pakket op maat samenstellen
  • HACCP gecertificeerd
  • Landelijke distributie
  • Op doelgroep afgestemde concepten
  • Commitment voor duurzaamheid
  • Moderne productie-unit in Amsterdam
  • Productie 7 dagen per week / levering 7 dagen per week

Ja, ik wil een broodjes bezorgen Utrecht door Houtop!

Broodjes bezorgen in Utrecht? Wij garanderen dat u in ons assortiment het juiste lunchpakket zult vinden. Interesse? Vul dan uw wensen voor bestelling in; dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wanneer u een vraag heeft over een lunchpakket of iets anders, kunt u het contactformulier invullen. Tevens kan er telefonisch contact met ons worden opgenomen, via: 020 – 4470909.

Anderen bekeken ook: Broodjes bestellen Leiden, Broodjes bezorgen Rotterdam, Broodjes bestellen Tilburg en Broodjes bestellen Breda
 
Offerte aanvragen      Bekijk lunchpakketten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.